12 Ekim 2013 Cumartesi

Satanizm nedir ve ne değildir? Spiritüalizm, Posesyon, Eminem hakkında yalan yanlış söylentiler


 1 yıl aradan sonra yazılarımı okuyan herkese merhaba:)


Şimdiki yazımın konusu din ağırlıklı olduğu için aşırı hassas bir konudur o yüzden lütfen okuma esnasında objektif olmaya özen gösterin yada sayfamı terk edin. Yobazlarla tartışmaya ayıracak vaktim yok 
  Öncelikle yaşadığımız yüzyıl İnternetin yaygınlaşmasıyla beraberinde getiren New Age çağıdır bazılarımız bunu ''yoldan çıkma'' olarak adlandırsa da görüşler kişiden kişiye göre değişebilir işte bende tam bu konuda doğru bilinen yanlışları düzelteceğim.
 Spiritüalizm taraflı inançlarda özellikle Satanizm hakkında kulağa aşırı derecede komik gelen söylentiler var çoğu yobaz yüzünden insanlar görüşlerini açıklayamıyor nedense ''müslüman değilim'' denince akla ilk gelen soru ''hristiyan mısın?'' yada ''ateist misin'' oluyor başka dinleri sayan insanlar da %98 dışlanıyor.
   
    Şimdi size göstermek istediğim, Lise 1. sınıf din kültürü ve ahlak bilgisi kitabının ateizmi anlatan bölümünü paylaşıyorum; 
Madem bu kitabı yazan yobaz arkadaş ateizmi anlatmak istemiş birde ben ateislerin gözünden ateizmi anlatayım. bakalım hangisi daha doğru :) Ateizm satanizme  pek sıcak bakmaz, şeytana, meleklere inanmaz aksine metafizik kavramlarını reddeder insan inanmadığı bir şeye dönüşemez bunun için hayatında çok değişiklik olması gerekir örneğin ateist iken satanist olanların sayısı hristiyan iken satanist olanların sayısından fazladır ama gel gör ki burada semavi olmayan her inanç aşağılanma çabasında. yazılana göre ''yüce Allah'ın varlığını ve birliğini kabul etmeyen onun gönderdiği ilkeleri benimsemeyen kişiler çeşitli ruhsal sorun yaşabilmektedir'' demiş. insanın yaşadığı ruhsal sorunlar dinine bakılarak değil, davranışlarına göre ölçülür. yani bu yaşadıkları sorunlardan dolayı semavi dinlerden çıkıyor bazılarımız. eğer insan vicdanını dinlemek, doğru olanı yapmak için ilahi denilen kitaplara ihtiyaç duyuyorsa zaten çoktan ruhsal sorunları var demektir. Aklı başında bireyler tecavüz etmemeyi, hırsızlık yapmamayı, kendine faydası olmayacak işlerden uzak durmayı bilir. 
Vee gelelim en sevdiğim kısıma :))  
vol: 2 Satanizm hakkında söylenenlerin doğrusu;
1. satanisler kedi kesmez.
2. satanistler kendilerine zarar vermez.
3. satanislerin şeytana tapanları vardır tapmayanları vardır.
4. satanizm de de günahlar vardır.
5. satanizm tuzak görüş değildir.
6. hayvanlara eziyet yapmaz
7. kötülük inancı değildir.
Peki nedir bu satanizm ? 
1960'lı yılların öncesine kadar günümüzdeki gibi sıcak bakılmayan spiritüal bir inanç çeşidiydi Anton Szandor LaVey'in oluşturduğu düşünce akımından sonra büyük ilgi görmüştü, yalnız herkesin şurada şaşırdığı olay LaVeyan Satanizm diğer satanist düşünce akımlarına benzemez diğerlerinin aksine LaVeyanlar cehenneme, tanrıya bunun gibi kavramlara inanmaz şeytana tapmaz hiçbir şekilde altını çizerek söylüyorum ayin yapmaz. Şeytanın insanın vahşi doğasını temsil ettiğini düşünür semavi dinlere tepki olarak doğmuştur  
Satanizmin bir diğer çeşidi ise spiritual satanizmdir ve asıl satanizm budur. Aynı şekilde bu satanistler şeytana tapmaz, ondan yardım isterler bazıları ''tapma'' ile ''İnanç'' kavramlarını çok karıştırıyor. Evet büyü yapabilirler maji ile ilgilenirler ama bu onların değil cadıların işidir. çoğunluk  kısım şeytanın yol gösterici, dost bir varlık olarak görmektedir.  Satanizm daha çok şeytan ile anlaşmalı inanç sistemidir  Sizin aklınızdaki ''şeytan'' kavramı mensup olduğunuz dine göre değişebilir o yüzden yobazlık yapıp '' bunlar doğru değil şeytanı savunma bize yeaa'' diyip ortalığı karıştırmanın lüzumu yok zira ben satanistlerin gözünden bilgilerimi paylaşıyorum örneğin müslümanların gözünden satanizmi anlatsaydım biz ona satanizm diyemezdik öyle değil mi? 
90'lı yıllarda satanizmi kirletmek amaçlı çeşitli eylemler düzenlenmiş satanizm halkın imajı karşısında büyük ölçüde zedelenmiştir.
 lakin bu aslında çok ta yeni birşey değildir 1500'lü yıllardan beri kilise halka karşı şeytandan korkutmak için hakkında çeşitli suçlamalar ortaya sunmuştur aslında Anton Szandor reyizin 9 büyük bildirisinde dediği gibi '' şeytan kilisenin en sadık dostudur'' Islam'da korkulunanın tek kişi Allah olması gerektiğini söylenirken Hristiyanlık şeytanı ortaya sürmüştür. İşte bu yüzden şeytan büyük ölçüde prim yapmış günümüze kadar ününü korumuştur. 
Korku güçtür. Bir insanı korkutmayı başarırsanız o insanı ele geçirme potansiyeline sahip olursunuz. Bazı paranormal varlıklar bunu keşfettiğinden beri posesyon (ele geçirme, demon kontrolü) olayları büyük ölçüde artış göstermiştir. 
Geçen medyumun biriyle bu konuyu tartışırken bana ruh çağırma seansı sırasında şeytan musallat olduğunu söyledi. 1. ruh çağırma seansında şeytanı çağırmak çok büyük bilgi birikimi ister gel gelelim kişiye musallat olsun. 2. şeytan çok çok nadir musallat olur ki musallat olduğu kişiler de bizim bakkal hüseyin gibileri olmaz :) genellikle musallat olan varlıklar düşük enerjili cinlerdir ama şunu da unutmayın düşük enerjiliden kastım yeni yetme cinlerdir aynı şekilde yine bazılarımız yeni yetmeler dışındaki varlıkları kur'an yada besmele çekerek başından def edebileceğini sanıyor :)
 hayır mesela demonların lejyonları size musallat olursa ondan islamik  yada hristiyanik yöntemlerle başınızı kurtaramazsınız aksine bu onları daha fazla sinirlendirir çünkü onu rahatsız edersiniz e haliyle intikamcı ve sinirli varlıklar olduğu için onlar da sizi rahatsız eder. en uygunu bu iş için özel ritüeller vardır ne yazık ki imamlar bunları bilmez. nadir olarak ta tecrübeli papazlar bilir ama çok nadirdir.  Aptallık yapıp ta korkudan kendinizi dine imana vermeyin hemen çünkü sanıldığı kadar kolay kolay kurtulamazsınız korkularınız onlara güç verir ve sonunda aklınızı kaybedersiniz. Medyumlar bile güvenilir değildir çünkü bu iş için sizden para alırlar :) bana 15.000 lira ile 20.000 lira  arasında aldığını söylemişti posesyon durumlarından şimdi siz anlayın durumun ciddiyetini. Medyuma kesinlikle gitmenizi tavsiye etmem çünkü bazıları para için bile size musallat edebilir, varlıklarla anlaşmalı insandırlar onlar. tehlikelidirler fal baktırmak için gidersiniz binlerce varlık ile geri dönersiniz :) zaten çoğu da islamı kullanarak sizle iletişim kurmaya çalışırlar dikkat edin derim ben.
Sonuçta bu devirde dini inançlar sadece çıkar amaçlı kullanılıyor politikadan da anlaşıldığı gibi.
Vol: 3  
 Eminem hakkında yalan yanlış söylentiler
Geldik en ayar olduğum konuya. Umarım sinirlenmeden yazımı noktalandırabilirim çünkü sandığımdan fazla uzun oldu.  Stan'im ve Eminem'in sayfalarında takılıyorum bağlantılarına bakıyorum. Nedense you tube olsun facebook olsun her 10 yorumdan 8'i ''eminem illuminatiye geri dönmüş arkadaşlar .s.s.s'' şeklinde. ne desem bilemiyorum küfür etsem az kalır o derece.  Şimdi bu sefer açık açık birilerini iğneliyeceğim. Sevgili 
 Dünya Gerçekleri Realities of the World
sayfası, sıradaki diss senin için geliyor. 
o kuş beyinli sayfa admini geçenlerde şöyle bir yorum yapmış sayfaya: 
merak edenler için orjinal link : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=691164580912583&set=a.163884690307244.38605.161723033856743&type=1&ref=nf


adam ol sayfa admini, dedikoducu mahalle karıları gibisin sayfa admini, Yobazın önde flama bayrağı sallayanısın sayfa admini, makarnaya ülkesini satanlardansın sayfa admini, her 3 paylaşımından biri Atatürk'ün aleyhinde sayfa admini, beni deli ediyorsun sayfa admini. 

hayatımda böyle gerizekalı insan topluluğunu bir arada görmedim illuminatiye karşıyız ayağıyla yobazlığı destekliyorlar resmen bunların müslümanım demesi bile müslümanlığa hakaret.  Adamların işi gücü yok oturdukları yerden Atatürk'ü eleştiriyor lan sen kimsin de o adamı eleştiriyorsun ne faydan var senin bu dünyaya yanlışları öğretmekten başka ? Tebrikler herkese örnek birer yobazsınız hepinizin Allah belasını versin. hepsi Osmanlıyı destekler ama hiçbiri osmanlı döneminde olmak istemez Cumhuriyet rahatı battı mı size? 
Neyse konumuza dönelim 
Illuminati'ye geri dönülmez. Çıkış yok diyorum kaçış yok diyorum kaç defa yazdım gene anlamadı kıt kafalar okul mu bu evladım? olmadı bide gitsin budistliğe yatay geçiş yapsın.  

Şeytana ruhunu satmak ile Demonla anlaşma yapmak arasında birtakım ince farklar vardır ama ikiside aynı kurumlara hizmet eder, sen onun adına prim yaparsın, o sana istediklerini verir kurallar budur. kendini ve insanları kandırabilirsin ama onları kandıramazsın. yapılan anlaşmadan cayılmaz geri dönülmez sen sırf Müzik Endüstrisi Deşifre Oldu  belgeselinde ''Eminem yaptıklarından çok pişman illuminatiye karşı çıkıyor'' yazdığı için onun gerçekte de pişman olup olmadığını bilemezsin. bu bir örnekti sonuçta sen onun müziğini dinlemekten başka bir şey yapmıyorsun o adam o zorlukları yaşarken yanında olmadın ki illuminati bile değilsin ee peki nerden biliyorsun onun neye dönüştüğünü? 
Saçını sarıya boyatıp şeytan işareti yapması ne seni ne başkasını ilgilendirir adamım eğer şarkılarını seviyorsan sus ve otur aşağı daha Illuminati ne demek bilmeyen embesiller yorumlarda orda burda ''slim shady'i seçmiş'' diye yorum atıyor onu bıraktım yıl olmuş 2013 hala masonluk ile illuminatiyi karıştıranlar var evet konu ile alakası yok ama söylemek istedim. 
Azıcık aklınız varsa bi daha yorumlarda ''eminem gene şeytanla birlik oldu'' diye yorum atmazsınız. Umarım.  

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere gençler  vakit ayırdığınız için teşekkür ederim :)


                   Ayça Arslanalp













1 yorum: